Укупна цена:

Лиса Клејпас – Кристална увала (књига)

 • Лиса Клејпас – Кристална увала (књига)
 • Лиса Клејпас – Кристална увала (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Лиса Клејпас – Кристална увала (књига)

  Џастин Хофман је детињство провела сељакајући се са својом мајком с краја на крај државе. Сада је коначно била стационирана у Фрајдер Харбору, и имала живот какав је желела: мали мотел, пријатеље и добро познато окружење. Међутим, нешто је недостајало… љубав. Полако је губила сваку наду да ће икада пронаћи сродну душу, јер иако је прегледала сваку страницу књиге магије, поседовала чаролију и чини које јој је мајка подарила када јој је било шеснаест година, ипак је остајала само вештица празног срца на коју је била бачена клетва.

  Наметнуту забрану није било лако разбити, али је Џастин одлучила да ће скинути клетву и ослободити се проклетства. Када је вођен новим пословним подухватом, на острво, и баш у њен мотел, стигао чувени Џејсон Блек, шармантни и ексцентрични милионер и отац најпознатијих видео-игара, нешто необично се догодило. Као да је баш његов долазак био начин да се магија разбије…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 215

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption