Укупна цена:

Лиса Клејпас – Љубав ме је пронашла (књига)

 • Лиса Клејпас – Љубав ме је пронашла (књига)
 • Лиса Клејпас – Љубав ме је пронашла (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Лиса Клејпас – Љубав ме је пронашла (књига)

  Када је због своје непромишљености упала у залеђену реку, Лусинда Калдвел није ни слутила да ће то бити тренутак који ће променити њен живот заувек. Помало размажена лепотица Луси одрасла је са својим оцем, окружена пријатељима и уљуљкана у удобну свакодневицу у малом граду на Северу. Имала је вереника Данијела Колијера, локалног хероја у кога је била заљубљена одувек. Живот јој је текао мирно, радила је у очевој продавници и маштала о дану свога венчања. А онда је из хладне реке спасао Хит Рејн, јужњак очаравајуће лепоте и ватреног темперамента.

  Иако је провела две ноћи у његовој кући, Хит није покушао ништа што би укаљало њену част. Дубоко дирнута његовим џентлменским понашањем Луси почиње да гаји пријатељска осећања према њему, што не наилази на одобравање средине којој су сећања на рат још увек била болно свежа…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 234

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption