Ukupna cena:

Lisa Klejpas – Ljubav me je pronašla (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Ljubav me je pronašla (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Ljubav me je pronašla (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – Ljubav me je pronašla (knjiga)

  Kada je zbog svoje nepromišljenosti upala u zaleđenu reku, Lusinda Kaldvel nije ni slutila da će to biti trenutak koji će promeniti njen život zauvek. Pomalo razmažena lepotica Lusi odrasla je sa svojim ocem, okružena prijateljima i uljuljkana u udobnu svakodnevicu u malom gradu na Severu. Imala je verenika Danijela Kolijera, lokalnog heroja u koga je bila zaljubljena oduvek. Život joj je tekao mirno, radila je u očevoj prodavnici i maštala o danu svoga venčanja. A onda je iz hladne reke spasao Hit Rejn, južnjak očaravajuće lepote i vatrenog temperamenta.

  Iako je provela dve noći u njegovoj kući, Hit nije pokušao ništa što bi ukaljalo njenu čast. Duboko dirnuta njegovim džentlmenskim ponašanjem Lusi počinje da gaji prijateljska osećanja prema njemu, što ne nailazi na odobravanje sredine kojoj su sećanja na rat još uvek bila bolno sveža…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 234

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption