Ukupna cena:

Lisa Klejpas – Sunce posle kiše (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Sunce posle kiše (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Sunce posle kiše (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – Sunce posle kiše (knjiga)

  Lusi Marin je još kao dete otkrila da postoji magija i da i sama ima dar da je koristi. Iako je celog života živela u sestrinoj senci, nikada se nije žalila. Samo je želela da kada odraste postane umetnica za staklo. I želja joj se ostvarila! Svoju magiju i kreativnost mogla je da iskaže kroz svoje umetnine. Imala je posao koji voli, i momka koga je volela i verovala da i on voli nju. Međutim, izdaja je stigla iznenada.

  Taj momak i njena sestra su se upustili u aferu. Povređena činjenicom da je celog života pravila pogrešne izbore jurcala je biciklom ne mareći za oluju koja se spremala, i ne sluteći da će baš tada sresti čoveka koji će joj promeniti život. Iako su susret Lusi i Sema Nolana mnogi pokušali da izrežiraju kako bi ih spojili, sve je ipak počelo da se događa samo od sebe. Pitanja ljubavi, lojalnosti, grešaka i novih početaka stavljaju na kocku ceo njen život, ali Lusi, uprkos svemu, shvata da se neke stvari – čak i kada su slomljene – mogu pretvoriti u nešto novo i lepo, kao i da posle kiše uvek izađe sunce.

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 209

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption