Ukupna cena:

Danijela Stil – Gorko-slatko (knjiga)

 • Danijela Stil – Gorko-slatko (knjiga)
 • Danijela Stil – Gorko-slatko (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Danijela Stil – Gorko-slatko (knjiga)

  Udajom za Daga Tejlora, Indija je napustila uspešnu karijeru foto-reportera i postala majka četvoro dece, domaćica iz predgrađa čiji se život sveo na spremanje ručkova, dovoženje i odvoženje na časove klavira i fudbala i letnji odmor u Kejp Kodu. Verovala je u odanost i posvećenost, kao što je verovala i u svog supruga, ali je nakon četrnaest godina, jedan telefonski poziv od njenog agenta probudio u njoj staru strast za poslom. Ushićena, poželela je da sve podeli sa Dagom, međutim, naišla je na oštru kritiku i neodobravanje. Tako je Pandorina kutija otvorena – saznala je da živi u laži, u braku bez ljubavi sa čovekom koga zapravo i ne poznaje, a i da se od nje očekuje da ostane žrtva svoje porodice. Jedno letovanje i jedno novo poznanstvo prelomili su u Indiji da je vreme da uzme svoj život u svoje ruke, bez straha da li će i na koji način biti shvaćena. Tražeći iskrenu ljubav i partnera koji će joj biti podrška u svemu, Indija kreće u avanturu koja se zove – život.

  Žanr Ljubavni roman

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption