Ukupna cena:

Meri Balog – U zagrljaju (knjiga)

 • Meri Balog – U zagrljaju (knjiga)
 • Meri Balog – U zagrljaju (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – U zagrljaju (knjiga)

  Lejdi Kamila Vestkot, ćerka grofa od Riverdejla, odrasla je u luksuzu i bogatstvu, lepo vaspitana i rado viđena u svim elitnim krugovima. Kada je nakon smrti oca saznala da je zapravo vanbračno dete, bez titule i novca, zbog čega ju je i verenik sramno izdao, odlučila je da napusti London. Povukla se sa sestrom kod bake u Bat, gde je vreme provodila sažaljevajući samu sebe. A onda je jednog dana rešila da svoj život preuzme u svoje ruke.

  Prijavila za posao učiteljice u jednom sirotištu. Baš tu, i baš prvog dana svog novog života, upoznala je simpatičnog, ali siromašnog slikara Džoela Kaningema. Bio je sve ono što se staroj Kamili ne bi dopalo, ali novoj se dopao, pa je veoma brzo i veoma lako pronašla sreću u njegovom zagrljaju…

  Žanr - ljubavni
  broj strana - 243

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption